Postitelen Erä Ry tiedottaa

23.1.2023

Postitelen Erä r.y. on toiminut vuodesta 1959 tukien seuralaisten luonto-, erä- ja metsästysharrastusta jäsenistöllensä — Kalastus, metsästys (pienriista, sekä hirvenmetsästys), marjastus, retkeily, eräkämppäily, siinä ne tärkeimmät.

 

Toimintaa on pääosin Oulun alueella, mutta jäseniä on ympäri maan.

 

Jos työskentelet eräiden entisajan instituutioiden ”firmaperillisissä”- sellaisten kuin Lennätinlaitos, Postilaitos tai Postipankki-, niin kannattaa tutustua lähemmin.

 

Myös eläköityneet tervetuloa! Mukaantulo on helppoa ja melkein ilmaista. Katso kohta ”Liittyminen” osoitteesta ptera.fi

 

Asiat lähtevät silloin rullaamaan ilman isoa byrokratiaa ja kohta pääset luontoon mökkeilemään, tai vaikkapa metsästämään ja kalastamaan liki ilmaiseksi.

 

Ota huomioon, että Metsähallitus vuokraisäntänä edellyttää, että metsästäviksi jäseniksi otetaan ainoastaan henkilöitä, joilla ei ole muuta kohtuullista mahdollisuutta harrastaa pienriistametsästystä. Muita jäsenehdokkaita tämä ei tietenkään koske, vaan toimitaan vakiintuneeseen tapaan.

 

Jos jotain jäi mietityttämään ota rohkeasti yhteyttä:
Sihteeri ja sivujen ylläpito: Petri Ängeslevä petri.angesleva(at)pp.inet.fi 040 703 8140 tai Puheenjohtaja Kauko Hentilä kauko_hentila(at)hotmail.com 045 635 4381