Osallistu PAUn jäsentutkimukseen ja voita S-ryhmän lahjakortti

18.1.2024

Tarkkaile postiasi. Saat sähköpostilla linkin jäsenkyselyyn maanantaina 15.1.2024. Tarkista vielä PAUn sähköisestä jäsenpalvelusta, että yhteystietosi on kunnossa.   

Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa liittosi toimintaan. Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU tekee jäsentutkimuksen 15.-26.1.2024. Tutkimuksella haemme tietoa ja kehittämistarpeita liiton toiminnasta; missä olemme onnistuneet ja mihin asioihin liiton tulisi kiinnittää enemmän huomiota.

Jäsentutkimuksessa voit kertoa ajatuksiasi muun muassa edunvalvonnasta, järjestötoiminnasta, koulutuksesta ja viestinnästä. Tarvitsemme palautetta jäseniltä, eli juuri sinulta.

Yhteistyökumppanimme Aula Research Oy lähettää linkin jäsentutkimukseen maanantaina 15.1.2024 sähköpostiisi, joten tarkistathan osoitteessa easiointi.pau.fi, että sähköpostiosoitteesi on tallennettu liiton jäsenrekisteriin. Jos et ole tallentanut vielä sähköpostiosoitettasi, tee se nyt. Tarkista myös, että yhteystiedoistasi löytyy matkapuhelinnumero.

Mikäli et saa sähköpostiisi linkkiä jäsentutkimuksesta, ota yhteyttä liiton tiedottaja Juha Pöyryyn, p. 040 356 0567, juha.poyry@pau.fi.

Arvomme jäsentutkimukseen vastanneiden kesken 1 kpl 300 euron, 1 kpl 200 euron ja 1 kpl 100 euron arvoisia S-ryhmän lahjakortteja.

PAU tekee jäsentutkimuksen yhteistyössä vaikuttajatutkimuksiin erikoistuneen Aula Research Oy:n kanssa.

Alkuperäinen uutinen https://www.pau.fi/viestinta/ajankohtaista/osallistu-paun-jasentutkimukseen-ja-voita-s-ryhman-lahjakortti.html