Suosittele jäsenyyttä-saat 20 euron lahjakortin!

31.5.2023

Jokainen PAUn jäsen, joka hankkii uuden jäsenen, palkitaan S-ryhmän 20 euron lahjakortilla. Lahjakortin saa jokaisesta uudesta jäsenestä. Lue alla olevat ohjeet ja lähde tienaamaan. Jokaisen jäsenen etu on, että kaikki työpaikalla kuuluvat liittoon! Uutta jäsenhankintamateriaalia saa liiton toimistosta, myös ruotsin ja englannin kielisenä. 

1. Jokainen PAUn jäsen voi osallistua ja suositella jäsenyyttä työntekijälle, joka ei ole vielä PAUn jäsen. Uusi jäsen voi olla myös määräaikainen, osa-aikainen, kausityöntekijä tai vuokratyöntekijä.

2. Mitä enemmän jäseniä hankit, sitä useamman lahjakortin saat. Saat jokaisesta uudesta maksavasta ja ensimmäistä kertaa PAUn jäseneksi liittyvästä jäsenestä yhden 20 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.

3. Saat lahjakortin vain, jos oma nimesi on lisätty uuden jäsenen sähköisen liittymislomakkeen ”Jäsenyyttä minulle suositteli”-kohtaan. Lomakkeessa kysytään myös suosittelijan jäsennumeroa tai syntymäaikaa. Tieto on tärkeä, jotta tunnistamme sinut suosittelijaksi. Paperilomakkeessa, jossa kohtaa ei ole, suosittelijan nimi ja tiedot kirjoitetaan lomakkeen yläreunaan. Muulla tavalla merkittyjä suosittelijan tietoja ei huomioida. Tietoja ei voi myöskään ilmoittaa jälkikäteen. Yhdellä uudella jäsenellä voi olla vain yksi suosittelija.

4. Voit täyttää yhdessä hankkimasi uuden jäsenen kanssa sähköisen liittymislomakkeen osoitteessa liity.pau.fi. Paperisia liittymislomakkeita saat työpaikkasi luottamusmieheltä. Liittymislomakkeita voit tilata myös PAUn toimistosta, puh (09) 613 116.

5. Lahjakortit postitetaan suosittelijoille kotiin kirjattuna kirjeenä kolmen kuukauden jaksoissa. Lahjakortin saaminen edellyttää, että työnantaja on perinyt liiton jäsenmaksun uuden jäsenen palkasta tai itsemaksava jäsen on maksanut ensimmäisen jäsenmaksunsa.

6. PAU ilmoittaa verottajalle kaikista saamistasi lahjakorteista.

Verohallinnon ohjeen mukaan lahjakortit ovat saajan veronalaista tuloa.

Jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, soita liittoon numeroon 09 613 116. Jokaisen liiton jäsenen etu on, että kaikki työpaikalla kuuluvat liittoon.

Kiitos, kun suosittelet liiton jäsenyyttä työkaverillesi!

Alkuperäinen uutinen https://www.pau.fi/jasenyys/suosittele-jasenyytta-saat-20-euron-lahjakortin.html